köpa liverpool tröja planen. Styrelsen skulle dock ha insett att Neymar har ett tystare liv än det förra nummer 10 och inte skulle vara emot en förändring av Castelldefels nu. Tidningen ser också Neymars beslut som en ytterligare indikation på att hans kontrakt kommer att förnyas. Messi valde Castelldefels efter förslaget från Ronaldinho, som var en nära vän när han började sin karriär på Barça. 2014 beslutade Suárez också att bo i staden och köpte en herrgård med 3 miljoner euro nära Messis hem.
Den brasilianska superstjärnan Neymar planerar att köpa en herrgård i Castelldefels, bredvid där hans lagkamrater Messi och Suárez bor.

Enligt SPORT var det hem för årets tidigare världsspelare, Ronaldinho, under sin tid i Barcelona. Neymar bor för närvarande med sin familj i Pedralbes, ett av de lugnaste områdena i Barcelona. Under Ronaldinhos tid i Barcelona fick Castelldefels berömmelse i media eftersom spelaren brukade ta emot vänner och gäster för fester i denna herrgård, som var en av off-fotbollsnation.com orsakerna till hans avgång. I rapporten anges att s